Praktische info:

Extra opties

Rome Centrum Tour

Rome Centrum Tour

Ontdek de hoogtepunten van de stad

E-biketour

Deze fietstour vormt de ideale kennismaking met Rome. In vier uur zie je vrijwel alle beroemde highlights van de stad, terwijl je in rustig tempo achter de Nederlandstalige gids aan fietst. Er is genoeg tijd om foto's te maken, vragen te stellen aan de gids en natuurlijk wordt er een pauze gehouden op één van de sfeervolle en gezellige Romeinse pleinen. Tijd om van een echte Italiaanse cappuccino of een gelato te genieten! Na de fietstour heb je een goed overzicht van het centrum en kun je met de tips van de Nederlandstalige gids de Eeuwige Stad op eigen gelegenheid verder ontdekken.

Je ziet o.a:

Het Colosseum ● Via dei Fori Imperiali ● Keizerfora ● Piazza Venezia en Vittoriano monument ● Trevifontein ● Spaanse Trappen ● Piazza del Popolo ● Villa Borghese park (met uitzicht over Rome) ● Piazza Navona ● Pantheon ● Joodse Ghetto en Portico Ottavia ● Theater van Marcellus ● Capitolijnheuvel (met uitzicht over het Forum Romanum)

Trevifontein in Rome

Klanten aan het woord

  • “Als Nederlanders waren wij erg blij met de mogelijkheid voor een Nederlandstalige reisleider. Bovendien had hij geschiedenis gestudeerd en beschikte hij over een enorme hoeveelheid kennis. Ook de e-bikes waren van topkwaliteit!”  Clemens, Mei 2024

  • €65,00

    per deelnemer
Nu reserveren idealbancontact

Inclusief:

Rome Centrum Tour

Planning 2024

31 maart - 31 mei
Vertrek dagelijks om 9.30 en 16.00
1 juni - 31 augustus
Vertrek dagelijks om 8.30 en 16.00
1 september - 26 oktober
Vertrek dagelijks om 9.30 en 16.00
27 oktober - 31 december
Vertrek dagelijks om 9.30 en 14.30

Nu reserveren