Praktische info:

Extra opties

Blik op Rome Tour

Blik op Rome Tour

Een verrassende blik op de stad

E-biketour

Op de fietsroute van de Blik op Rome Tour kom je langs de mooiste uitzichtpunten van de stad. Je kunt niet alleen volop genieten van een wijds panorama van koepels en monumenten, maar je krijgt ook een beter beeld van de stad als geheel.
De Aventijn, de Janiculus, de Capitolijn, deze heuvels zijn de fraaiste uitzichtpunten van Rome, van waaraf je een fantastisch beeld krijgt van de stad. Het is dé manier op te aanschouwen hoe deze stad zich door bijna 3000 jaar heen heeft ontwikkeld tot de "Caput Mundi".
Deze rondleiding geeft de de unieke gelegenheid om belangrijke monumenten als het Colosseum, de Via dei Fori Imperiali en de Sint Pieter vanuit een steeds wisselende positie, en als een geheel, te bekijken. Door in de tour een combinatie te maken van bijzondere plekjes in de stad die veelal verborgen blijven voor toeristen en een aantal adembenemende uitzichtpunten, krijg je een uniek beeld van de onweerstaanbare charme van Rome.

Je ziet o.a:

Circus Maximus (met uitzicht op de Aventijn en de Sinaasappeltuin) ● Trastevere ● Santa Maria in Trastevere ● Janiculusheuvel (mooiste panorama over de stad) ● Vaticaan en Sint-Pietersplein ● Engelenburcht (Mausoleum van Hadrianus) ● Via dei Coronari ● Piazza Navona ● Joodse Ghetto en Porticus van Octavia ● Theater van Marcellus ● Panoramisch uitzicht op het Forum Romanum ● Keizerlijke fora

Uitzicht op het Colosseum in Rome
  • €65,00

    per deelnemer
Nu reserveren idealbancontact

Inclusief:

Blik op Rome Tour

Planning 2024

31 maart - 26 oktober
Vertrek dagelijks om 16.00
27 oktober - 31 december
Vertrek dagelijks om 14.30

Nu reserveren

Klanten aan het woord

  • “Zeer degelijke en goed onderhouden comfortabele e-bikes met een topgids die ons veilig door het hobbelige en drukke Rome heeft geleid.” Peter, Februari 2024