Praktische info:

Extra opties

Rome by Night Tour Tour

Rome by Night Tour

Geniet van Rome in de schemering

E-biketour

Deze e-bike tour begint in de warme gloed van zonsondergang en eindigt in de koele avond. Je geniet van de avondkoelte terwijl je de bekendste hoogtepunten en best bewaarde geheimen van de Eeuwige Stad ontdekt! Op een comfortabele e-bike fiets je in het gezelschap van een van onze professionele lokale gidsen van het zonovergoten Colosseum naar de schemering bij de Spaanse Trappen, en van de nachtelijke schittering van de Trevifontein naar het panoramische uitzicht op de sprookjesachtig verlichte Keizerlijke fora. Onderweg dwaal je door de kronkelende steegjes van Rome en ontdek je charmante hoekjes en vaak over het hoofd geziene pareltjes, zoals de portiek van Octavia en het theater van Marcellus.
De magie van de Eeuwige stad wordt tot leven gebracht door een pakkende mix van klassieke schoonheid in het bijzondere schemerlicht en gepassioneerde verhalen!

Je ziet o.a:

Het Colosseum ● Panoramisch uitzicht op het Forum Romanum ● Theater van Marcellus ● Joodse Ghetto en Porticus van Octavia ● Piazza Farnese ● Piazza Navona ● Pantheon ● Piazza Sant′Ignazio ● Piazza di Pietra ● Spaanse Trappen ● Trevi Fontein ● Piazza Venezia, Vittoriano Monument en Zuil van Trajanus ● Keizerlijke Fora ●
We bieden de Rome by Night Tour in twee versies aan: één van 4 uur en één van 2,5 uur. De twee routes zijn identiek; de langere, 4-uur versie is inclusief een diner in een Italiaanse trattoria (diner is inclusief: een combinatie van voorgerechten; pizza- of pastagerecht; frisdrank of glas wijn of bier; water; koffie. Het diner vindt plaats ongeveer 1u15 na de starttijd van de tour).

Rome by Night

Klanten aan het woord

  • “Wij hadden een fantastische tijd in onze 4 uur durende fietstocht met gids Steven. Hij leidde ons langs alle leuke highlights van Rome met leuke weetjes. Een heerlijke tussenstop in het park maakte het helemaal af! Een aanrader!!”  Leen, September 2023

  • €59,00

    per deelnemer, 2,5 uur
  • €85,00

    per deelnemer, 4 uur
Nu reserveren idealbancontact

Inclusief:

Rome by Night Tour

Planning 2024
(2,5 uur)

31 maart - 26 oktober (2,5 uur)
Vertrek dagelijks om 20.00
27 oktober - 31 december (2,5 uur)
Vertrek dagelijks om 19.30

Planning 2024 (4 uur)

31 maart - 26 oktober (4 uur)
Vertrek dagelijks om 18.30
27 oktober - 31 december (4 uur)
Vertrek dagelijks om 18.00

Nu reserveren